Şaşalı sahne performanslarından vazgeçmeyen Britney, bitkin düşmeye başladı.
Britney Spears, Londra’nın ünlü konser mekanlarından “O2 Arena”da verdiği konserden dönüşte objektiflere bir hayli bitkin yansımış, ki 23 bin kişiyi coşturduğu gösteriden sonra pek de şaşırtıcı olmayan bir durum bu elbette.
Kocaman güneş gözlükleriyle gözlerini saklayan Spears’a otel yolunda, kendisini adeta ablukaya alan korumaları, kız kardeşi Jamie Lynn ve aynı zamanda menajerliğini de yapan babası Jamie eşlik etti.
Gerek mesleki, gerekse ailevi anlamda yaşadığı zorlu zamanlardan sonra sahne şovları ve süslü konserleriyle kayda değer bir geri dönüş yapan Spears, Britanya turnesi boyunca Londra’da sekiz, Dublin’de iki ve Manchester’da da bir kez sahneye çıkacak. Spears’ın Britanya’dan sonraki durağı ise Fransa.
Britney Spears’ın ilginç sahne showları ve kostümleri!
Yorum Yapın