Manşet Ünlüler

Modanın çiftleri

Sen ve sevgilin ortamdaki en şık çift olmak istemez misiniz? Popüler çiftler arasında çift modasını göz kamaştırıcı bir şekilde uygulayan da var, elini yüzüne bulaştıran da. Tüm o çiftleri bulduk ve sana ilham vermesi için inceledik:)

 

Camila Cabello + Shawn Mendes

Camila ve Shawn’ı çok sevsek de moda konusunda kendilerine has değişik bir tarzları var. Pandemi sürecinde onları oldukça salaş kıyafetler içinde gördük. Hatta kıyafetleri o kadar salaştı ki, ayaklarında terlik ve ellerinde kahve olan sabah yürüyüşleri epey bir konuşuldu. Ancak bu kimileri için göz tırmalayıcı olsa da, bu onların birbirlerini doğal ve oldukları gibi sevdiklerinin kanıtı.

 

Barbara Palvin + Dylan Sprouse

Bu çifte bakmaya doyamıyoruz. İkili adeta moda defilelerinden fırlamış gibi. Aralarındaki uyumu kıyafetlerine de yansıtmayı başarıyorlar. Katıldıkları davetlerde özellikle birbirlerini tamamlayan kıyafetler giymeyi tercih ediyorlar. Çiftlerin aynı giyindikleri kombinlerden hoşlanmıyorsan, Dylan ve Barbara’nın yaptığı gibi benzer desenleri giyebilirsiniz.

 

Dua Lipa + Anwar Hadid

İki çılgın sevgili olunca ortaya renkli kombinler çıkıyor. Anwar, her zaman farklı ve renkli kıyafetleriyle tanınan Dua’ya ayak uydurmakta hiç zorlanmıyor. Diğer insanların kıyafetleri hakkında ne düşündüklerini umursamadan istedikleri gibi aşklarını sürdürüyorlar. Bu çılgınlığı anca kafa dengi kişiler yapabilir:)

 

Debbie Ryan + Josh Dun

Debby ve Josh’ın müzik geçmişlerine baktığımızda ikisinin de tarzı apayrı. Ancak çift birbirlerinin tarzlarına müdahale etmeden, kendi kişiliklerini yansıtan kombinleri her seferinde uydurmayı başarıyor. Josh rock yıldızı imajını korurken, Debby de şık ve tatlı görünüşünü devam ettiriyor. Bu farklılık asla sırıtmıyor. Kısaca sevgilinle tarzlarınız farklı olsa bile birbirinize müdahale etmeden de uyumlu görünebilirsiniz:)

 

Gigi Hadid + Zayn

Biri dünyaca ünlü bir manken, diğeri de başarılı bir müzisyen. Zayn’in rahat bir tarzı olduğunu hepimiz biliyoruz. Bir etkinliğe bile başında kasketi veya ayağında spor ayakkabılarla katılabilir. Gigi de sevgilisi gibi sportif kombinleri tercih ediyor ancak bir davette katıldığında tartışmasız mekanın en şık kişisi oluyor. Belki Zayn’ın bu konuda Gigi’den bir şeyler kapması gerekse de, bu çifte bayılıyoruz.

 

Hailey + Justin Bieber

Sokak modası denilince akla gelen Hailey, Justin ile birlikte olduktan sonra tarzında değişimler yaşadı. Eşofman ve spor ayakkabılarından vazgeçmeyen Justin kafasına göre giymeyi seviyor. Hailey yine şık parçaları kendine yakıştırsa da, Justin’in kafasına buyrukluğundan etkilendiğini düşünüyoruz. Her zaman değil ancak son zamanlarda başarılı manken kıyafetine uymayan parçaları kombinlerine eklemeye başladı. Biri Hailey’i uyarsa çok güzel olur:)

 

Beyoncé + Jay-Z

Kral ve kraliçeye yol verin! Günlük hayatlarında veya katıldıkları bir davette olsun bu çift koşulsuz şartsız uyumlu. Girdikleri ortamda gözleri üstlerine çekmeyi başarıyorlar. Ne de olsa onlar prestij sahibi bir çift. Eminiz, kraliyet ailesi gibi kendi içlerinde uymaları gereken kıyafet kuralları vardır. Çiftlerin onlardan öğreneceği çok şey var:)

 

Maisie Williams + Reuben Selby

İşte çift giyinmeyi seven bir çift! Maisie ve erkek arkadaşı Rueben, çiftlerin benzer giyimleri konusundaki önyargıları yıkıyor. Aynı kıyafetler olmasa da, bir bakışta sanki ikiz gibi giyinmiş oldukları algısı oluşuyor. Bazen Rueben, Maisie’nin makyajını bile kopyalıyor. Çift giyinmek o kadar da kötü değilmiş değil mi:)

Yorum Yapın