Manşet Ünlüler

Ex aşklarına şarkı yazdılar!

Herkesin ayrılığı atlatma çözümü farklıdır. Bazı yıldızlar için ise bu çözüm şarkı yazmak!
İşte ünlülerin eski sevgililerine yazdıkları şarkılar…

 

Katy Perry
Katy ve eski kocası Russell Brand çılgınlar gibi aşık olarak evlenmişlerdi. Ancak yaşanan anlaşmazlık sonucu boşandılar. Katy de bir şarkı yazarak bu olayları atlatmaya çalıştı. Eski gücünü topladığı ve iyileştiği her halinden belliydi. Bahsettiğimiz şarkı ise “Wide Awake”.
“Uyanığım, hiç uyku kaybetmedim, her parçayı topladım, ayaklarımın üzerindeyim.”
“Şimşek çakıyor, kaleler çöküyor, tutunmaya çalışıyorum, tanrı denediğimi biliyor, aydınlık tarafı görüyorum, artık kör değilim, uyanığım.”

Selena Gomez
Justin Bieber ile yaşadığı çalkantılı ilişki, Selena’nın şarkılarına ilham oldu. 2013’de “Stars Dance” albümünün popüler şarkılarından biri olan “Love Will Remember” eski sevgiliye yazılan en güzel şarkılardan biriydi. Şarkı bir erkeğin telefon sekreterine bıraktığı mesajla başlıyor. Ses, onu ne kadar sevdiğini söylemek için aradığını, onun prensesi olduğunu ve dünyadaki tüm aşklara değdiğini anlatıyor. Son olarak da hayatının aşkı olduğunu söyleyip telefonu kapatıyor. Ardından Selena şarkıya giriyor. İşte şarkının en can alıcı kısımları:
“Beni sevdiğini söyledin, seni sevdiğimi söyledim, ne oldu buna?”
“Aşk seni hatırlayacak, aşk beni hatırlayacak, bunun kalbimin içinde olduğunu biliyorum, sonsuza dek bizim olacak, unutmaya çalışsak da aşk hatırlayacak.”

Justin Bieber
Selena ve Justin aşkı gerçekten de unutulmazlar arasında. Nasıl Selena bu aşk için şarkı yazdıysa Justin Bieber da yazdı. Yakışıklı şarkıcının son albümünde yer alan “Sorry” şarkısı hala daha çok popüler. Şarkının sözlerinde ise Selena ile tekrar barışma isteği gizli. Haydi sözlerine beraber bakalım…
“Denediğimi biliyorsun ama özür dilemeyi çok beceremem, umarım zamanım tükenmemiştir.”
“Şu an üzgünüm demek için çok mu geç, çünkü sadece vücudundan fazlasını özlüyorum, şu an üzgünüm demek için çok mu geç, seni hayal kırıklığına uğrattığımı biliyorum, şu an üzgünüm demek için çok mu geç.”

Taylor Swift
Taylor Swift’in adı bugüne kadar pek çok isimle anıldı. Hatta eski sevgililerine şarkı yazdığını neredeyse bilmeyen kalmadı. Ancak bu şarkıların hiçbiri John Mayer’a yazdığı kadar açık değildi. Şarkının ona yazıldığını anlamak için sözlerine bakmak gerekmiyor çünkü ismi bile “Dear John”
“Sevgili John, her şeyi anladım ve şimdi yoksun.”
“Evet belki ben buyum ve suçlanması gereken iyimserliğim ya da bu sensin ve hastalığın aşkı verip sonra onu geri almak.”

Justin Timberlake
Justin Timberlake ve Britney Spears bir zamanların en popüler çiftiydi. İkili, Disney zamanlarında tanıştıktan sonra birbirlerinin ilk aşkları olmuşlardı. Ancak çiftin bu güzel ilişkisi Britney’in Justin’i aldatmasıyla son buldu. O zamanlar ilk aşkına çılgınlar gibi aşık olan Justin ise bu olaydan “Cry Me A River” şarkısını yazdı. Klibinde ise yüzünü hiç göremediğimiz bir sarışın oynuyor. Bu kız Britney’e öyle çok benziyor ki ilk bakışta o zannedebilirsin!
“Söylemek zorunda değilsin ne yaptığını, ben zaten biliyorum ondan öğrendim, şimdi senin ve benim için hiç şans yok, asla olmayacak.”
“Şimdi bana ihtiyacın olduğunu söylüyorsun, beni aradığında telefonda, kızım kabul etmiyorum, beni başka bir adamla karıştırmış olmalısın.”

Rihanna
Bugüne kadarki en olaylı ilişkilerden biri Rihanna ve Chris Brown’a aitti. İkili pek çok kez tartıştı hatta Chris’in Riri’yi dövdüğü bile söylendi. Kimse tam olarak işin aslını bilmese de Rihanna duygularını bir şarkı yazarak anlatmak istedi. Ortaya çıkan şarkı ise “Cold Case Love” oldu.
“Bana bir kez daha ulaşmana izin veriyorum ama bu kadarı yeter.”
“Şimdi beni serbest bırak çünkü cezasını çektim bu faili meçhul aşkın, kalbim artık soğuk ve hapsedilmiş değil, yeterince çektim.”

 

Yorum Yapın