Genel Manşet Ünlüler

2021’in in & out

Bu yıl neleri sevdik, neleri bir daha görmek istemiyoruz, hepsini mercek altına aldık.

 In

Tom & Zendaya aşkı

“Spider Man”in oyuncu kadrosu açıklandığından beri bu ikilinin hayranıyız. Aralarındaki uyum onları birbirine yakıştırmamıza neden oldu. Yıllardır haklarında çıkan sevgili haberleri bu yıl gerçek oldu. İkiliyi bu yılın “En İyi Çifti” ilan ediyoruz.

Out

Zigi ayrılığı

Çok sevdiğimiz çift Gigi Hadid ve Zayn, maalesef yollarını ayırmaya karar verdi. Ancak bu ayrılıktan çok, Gigi’nin annesi Yolanda Hadid ve Zayn arasında yaşanan olayı konuştuk. Yolanda, Zayn’in kendisine saldırdığını iddia ederek şarkıcıya uzaklaştırma kararı çıkardı. Bakalım ilerleyen zamanda bu olayla ilgili neler öğreneceğiz.

In

Billie geri döndü

Çıkışından iki yıl sonra, Billie Eilish nihayet ikinci albümü “Happier Than Ever”ı piyasaya sürdü. Yeni imajı ve şarkılarıyla bir kez daha bizi kendisine hayran bıraktı. Üstelik yıl içinde yayınladığı iki belgeselle de, şarkıcıyı daha yakından tanıdık.

Out

Little Mix’te ayrılık

Grup tam 10. yıldönümlerini kutlayacakken, Jesy Nelson gruptan ayrıldığını duyurdu. Şarkıcı, grup içinde mutsuz olduğunu söyleyerek ve solo kariyerine adım attı. Bu ayrılığın ardından Leigh-Anne, Perrie ve Jade ise yollarına üçlü olarak devam ediyor.

In

Olivia Rodrigo

2021’in Olivia Rodrigo’nun yılı olduğuna hiç şüphe yok. İlk single’ı “Drivers License” ile listelerde zirveye yerleşti. Bu başarısını ilk albümü “Sour” ile devam ettiren şarkıcı, yaptığı her şarkıyla adından söz ettiriyor.

Out

Bir dönemin sonu

Netflix, bir yılda iki üçlemenin finalini yayınladı. İlk olarak “Sevdiğim ;tüm Erkeklere” film serisinin üçüncü bölümü ile Lara Jean ve Peter’a veda ettik. Ardından “The Kissing Booth 3” ile Elle, Lee ve Noah’ın hikayesinin sonuna geldik.

Yorum Yapın