MyBlog

Benim hayatım.. (08.03.2014)

  Merhaba arkadaşlar ben Dilara (gerçek adımı veremem özür dilerim). 11 yaşındayım. annem ile babam ayrı ama ben annemde kalıyorum. annem çalışıyor. ben büyüyünce sanatçı yani şarkıcı – oyuncu olmak istiyorum. Müzik benim hayatım. ben müziksiz yapamam. ve dostlarımı da çok seviyorum. okulumuzda bir yetenek yarışması olacak. dostum ile katılacağız. Dostum’da şarkı söylüyor. birlikte şarkı söyleyerek katılacağız yarışmaya. çok güzel olacak. blogumu okursanız vede devamlı takip edersenizde çook mutlu olurum. sizleri seviyorum..

 

  ben duygusal bir kızımdır. aynı zamanda birzda salaşımdır. tarzımı severim. ve kendime güveniyorum. hayellerimden asla vazgeçmem. dostlarım bana güvenir ve hep destlekler. ama geçenlerde çok değer verdiğim iki arkadaşım ile birazcık tartıştık. :(.. bu yüzden birazcık üzgünüm.. zaten o sıra ben zor durumdaydım. ama onlar beni daha zor durumda bıraktılar. bazen kimseyi dinlemeyip çekip gitmek, herşeyi bırakmak istiyorum müziğimi bile.. ama sonra anlıyorumki bunlar ayakta tutuyor beni.. müziğim, dostlarım.. okulda daha doğrusu sınıfımda hoşlandığım bir çocuk var. o çocuğu ben okulun başından beridir seviyorum. ama şu an çıktığım birisi var. çıktığım çocuktan soğudum artık. ve çıktığım çocuğu o kadarda çook sevmiyorum. ama o beni çok seviyor ama ayrı zamanda benim okulun başından beri sevdiğim çocuğun sevgilisini seviyor. okulun başından beri sevdiğim çocuğun sevgilisi benim kankam!! ama kankamı üzmek istemediğim için ona söyleyemiyorum..

   herşey karmakarışık! aklımda binlerce soru işareti beni takip ediyor.. ne zaman uyusam yada ne zaman gözlerimi kapatsam onu görüyorum.. aşık olduğum çocuğu, ama oda biracık hala beni seviyormuş… kendi kulaklarımla duydum. beni dinlediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar bu günlük bu kadar.. kendinize iyi bakın.. 🙂

Yorum Yapın