MyBlog

<3

seni çoook seviyorum uzagımdaki meLeegiiim! (:

senin benden haberin yok. bu beni üzmüyor degil.ama yinede çoook mutlu ediyorsun beni,üzmekten daha çok.ve ben seninde mutlu olamn istiyorum.dün seni ilkkez aglarken gördüm. . . bende agladım.yalan degil.kendime gelemedim bi süre. .  agladıgın seyse o kadar saçmaydı! senin gözyaşın kimse haketmiyor,beni küçük tatlı danger’m. . . hakedenlerde sana gözyaşı döktürmez ki. . .

 

senin bir gülüşün için tüm gözyaşlarını ugrunda dökecek biri var burda.haberin yok,ama keşke bilseydin.belki o zaman ne kadar degerli oldugunu ve degersizler için aglamamayı bilirdin. . .

 

çooook mutlu ol uzaktaki sevdicegim. . .   benden daha çok hemde. . .

heeeeeeppp gül sevdicegim.heep. . . inan bana,en çok sana yakışıyor gülücükleeer. . .   (: (: aslında her insana çok yakışır gülmek,ama ben seninkine aşıgım. . .

 

benim yazdıklarımdan veya düşündüklerimden haberin olsaydı,çoook utanırdım.sanırım benden haberin olmaması bu yüzden güzel,çünkü yanımdaki herkes biliyor seni sevdigimi. . .  sen olsaydın,hiç kimseye,kendime bile söylemezdim aşık oldugumu! 😀

 

neyse işte.sen benim için çok özel ve çok degerlisin.hiç yakınımda olmayan seni özlüyorum-ki bu nasıl oluyor bilmiyorum.- , seni seviyorum. . .

Yorum Yapın