MyBlog

2013 Yılı Ve Problemleri :)

                        Selam ;

        Ergenlik çağıyla birlikte bir sürü sorun çıkıyor karşımıza… Erkekler, arkadaşlarımız, aşk… Hepsi çok kafa karıştırıcı ama her şeyi çözmenin bir yolu var …

        2013 yılına müthiş bir giriş yaptık ve öyle de devam etmeliyiz bence .. Bu yıl değişiklik yılımız olsun, cesaretli olalım ve süpermen gibi hissedelim! 

       Sorun biri halledin mesela. Erkekler anlaşılmazdır. Onları ancak hemcinsleri anlar. Siz de  bir kaç erkek arkadaş edinin ve hoşlandığınız kişi hakkında az da olsa fikriniz olsun. 

       Sorun ikiye gelince.. Belki de en zor konu bu bundan sonraki yaşantımızda. Arkadaşlık seçimlerimiz çok önemlidir. Çünkü fark etmeden de olsa onlara benzersiniz. Sizi kendi gibi yaparlar. Başarılı mı olmak istiyorsun ? Başarılı arkadaşlar edin. Anahtar bu işte ! Ne olmak istiyorsan onların yanında bulun.. Seni iğneleyen arkadaşlarından kurtul. Böylece hem sen rahatlamış olursun hem de hayır demeyi öğrenirsin.

        Ve çoğumuzun ortak derdi olan aşka gelince ! Aşk kafa karıştırıcıdır, zordur ve bir o kadar da güzel bir histir. Tabii karşılıklı olursa ! Karşılıklı olmaması için hiç bir sebep yok aslında … Olay cesaretli olmakta ! Tüm cesaretini topla ve yakışıklına ondan hoşlandığını itiraf et. Bu tür şeyler kafa karıştırıcıdır. Yani birisi senden hoşlanmıyorsa bile itiraf etmen onun kafasını karıştırır, üzerinde düşüneceği bir şeyi olur.

       İşte bunun için 2013 bizim yılımız olmalı. Sonuçta bu problemlerle uğraşanlar bizleriz. Bu yıl eğlenelim, yeni aşklara yelken açalım ve tabii ki derslerimizi aksatmayalım. Unutmayalım ki derslerimiz geleceğimizdir…

                                                                          2013 yılı hepimizin yılı olsun.  

         Bu benim ilk blogum ve ben çok heyecanlıyım. Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum… 

                                                                        Defne_heygirl 🙂 

 

Yorum Yapın