MyBlog

2010 yaz modası

2010 yaz modası pembe ve yeşil renkler modaymış ve tunik modasıda bu yaz da devam ediyomuş bunları netten okudum :D :mrgreen:
Fuşya, toz pembe, pudra gibi pembe tonları; elbise, ayakkabı ve aksesuarlarda hâkimiyet sürüyor! 2010 yaz modası için hazırlanan koleksiyonlarda ve mağaza vitrinlerinde pembenin her tonunu göreceğiz.

Esmer tenliyseniz pudra, toz pembe gibi açık tonları; kumral ya da beyaz tenliyseniz Fuşya, neon pembesi gibi koyu tonları tercih edebilirsiniz.

Dore, lame, beyaz, kahverengi, lacivert, siyah, gri gibi sezonun favorini renklerini pembe kıyafetlerinizle kombinleyebilirsiniz.

Bugüne kadar yeşil renkli kıyafetiniz olmadıysa gözünüzü alıştırmak için aksesuarların gücünden faydalanabilirsiniz. Yüzük, küpe, bileklik gibi takılarınızla birlikte fular, kemer gibi aksesuarlarda yeşil tonlarını tercih ederek yeni sezona yavaş ama güzel bir geçiş yapabilirsiniz.Yeşille uyumlu renkler; krem, beyaz, pudra, gri, turuncu, mavi, lacivert olarak sıralanabilir. Yeşil kombinlerinde dikkatli olmanız gereken önemli renk; kırmızıdır. Eğer kırmızının tonunu doğru seçemezseniz rüküş görünebilirsiniz.
Resim

Tunikler joker parçalardır. Tercih ettiğiniz aksesuar ve ayakkabı modeline göre her ortama, her tarza uyarlanabilir. Tek omuzlu, işlemeli bir tuniği özel davete katılırken kumaş pantolon ve topuklu ayakkabıyla kombinleyebilir, günlük hayatta kullanmak için babet ve kot şortları tercih edebilirsiniz.

Sezon trendlerini tarzınıza uygulamak istiyorsanız kahverengi, turuncu, yeşil gibi toprak tonlarında tunikler seçebilirsiniz. Çizgili, tek omuzlu, asimetrik kesimler tunik modelleri 2010 ilkbahar yaz sezonunda öne çıkıyor.
Resim

Yorum Yapın