Kültür Mantarı Manşet

2021 MTV VİDEO MÜZİK ÖDÜLLERİ’NDE SAHNE ALACAK İSİMLER BELLİ OLDU

MTV Video Müzik Ödüllerine çok az kaldı. sahne alacak isimler de açıklandı.

Camila Cabello, Lil Nas X, LORDE, Machine Gun Kelly ve Olivia Rodrigo 2021 Video Müzik Ödülleri’nde 12 Eylül Pazar günü saat 20:00 ET/PT’de (TSİ ile 13 Eylül saat 03:00’de) Barclays Center’dan canlı olarak sahne alacak.

Sahne alacak diğer sanatçılar önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Adaylar ise şu şekilde:

ADAYLAR: Justin Bieber (7) ve Megan Thee Stallion (6) bu yılki adayların başında gelirken, onları Billie Eilish, BTS, Doja Cat, Drake, Giveon, Lil Nas X ve Olivia Rodrigo (her biri 5) takip ediyor. Tam aday listesine buradan ulaşabilirsiniz.

OYLAMA: Müzikseveler, 3 Eylül Cuma gününe kadar vma.mtv.com’u ziyaret ederek “Yılın Müzik Klibi”, “Yılın Sanatçısı”, “En İyi İşbirliği” ve daha fazlası dahil olmak üzere 14 cinsiyetten bağımsız kategoride favorilerine oy verebilir.

Bruce Gillmer ve Den of Thieves ve kurucu ortakları Jesse Ignjatovic, 2021 VMA’nın Baş Yapımcısı, Barb Bialkowski etkinliğin Yardımcı Yapımcısı, Alicia Portugal ve Jackie Barba, Üretimden Sorumlu Yöneticiler, Wendy Plaut, Ünlü Yetenekten Sorumlu Yönetici, Lisa Lauricella ise Müzik Yetenek Yöneticisi olarak etkinlikte görev alacak.

#VMA’larla ilgili her türlü bilgiye ulaşmak için sosyal medyada @MTV ve @VMA’ları takip edebilirsiniz.

Yorum Yapın