Genel Manşet Ünlüler

2020 olayları

Hiç kuşkusuz 2020 asla unutulmayacak bir yıl oldu. Neler yaşadığımızı hatırlamak için hafızamızı bir tazeleyelim:)

 

Koronavirüs salgını

2020 olaylarının en başına koronavirüsü koyuyoruz. Çünkü ancak filmlerde izleyeceğimizi düşündüğümüz bir virüs tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgın nedeniyle tüm dünya karantinaya girdi. Dersleri evden online olarak işlemeye başladık. Bu süreçte yeni “normal”lerle tanıştık. Umuyoruz 2021’de bu salgın tümüyle hayatımızdan çıkar ve virüsü kapanlar da bir an önce iyileşir.

 

Online konserler

Pandemi nedeniyle evlerde kalmak zorunda olduğumuzdan tüm eğlence aktivitelerine ara verdik. Bu durumda Miley Cyrus ve Selena Gomez gibi birçok ünlü evlerinden canlı yayın açıp, şarkıcıların online konserlerini izleme şansımız oldu. Biz de Heygirl olarak Herman Tømmeraas, Jorge Blanco, Michael Ronda ve Batuhan Ekşi ile canlı yayın yaptık. Bu şekilde ünlülerle aramızdaki mesafeleri azalttık.

 

Bebek haberleri

2020’de her hafta neredeyse bir ünlünün hamilelik haberini aldık. Yılın son günlerinde bile bu haberler giderek arttı. Emma Roberts, Rose Leslie ve Meghan Trainor hamileliklerini açıklarken, Katy Perry, Gigi Hadid ve Sophie Turner gibi ünlüler de bu yıl bebeklerini kucağına aldı. Onlar şimdiden “pandemi bebekleri” olarak anılıyor.

 

Taylor’ın sürpriz albümü

İtiraf edelim kimse Taylor Swift’in bu yıl albüm çıkarmasını beklemiyordu. Şarkıcı albümün çıkacağını bir gün önceden haber vererek bizi ters köşe yaptı. Üstelik yayınladığı albüm “Folklore”, şarkıcının tarzından oldukça farklı. Tabii ki de diğer Taylor albümleri gibi bir başyapıt. Birkaç Grammy ödülü alacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

Sprousehart bitti

“Riverdale” yayınlandığından beri birbirine yakıştırdığımız ve zaman içinde sevgili olan Lili Reinhart ve Cole Sprouse aşkı maalesef bu yıl son buldu. 2017 yılında başlayan aşk, 2020’nin gazabına uğradı. Cole ayrılığı doğrularken, mart ayında kesin olarak ayrıldıklarını ancak birbirleri için hala değerli olduklarını belirtti. Neyse ki onları “Riverdale”de Betty ve Jughead olarak izlemeye devam edeceğiz.

 

Zendaya, Emmy’i kucakladı

Son yılların en başarılı dizilerinden olan “Europhia” nihayet hak ettiği değeri görüyor. Özellikle de başrol oyuncusu Zendaya. Altın Küre ödüllerinde oyuncunun performansı neredeyse yok sayılmış ve adaylık alamamıştı. Bu yıl ise Emmy ödüllerine Zendaya aday oldu ve performansıyla Drama Dizilerinde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Oyuncu, bu ödülü kazanan en genç kişi ve 2015’te Viola Davis’ten sonra ödülün sahibi olan ikinci siyahi aktör olarak tarih yazı.

 

Demi ve olaylı ayrılığı

2020’de Demi Lovato, oyuncu Max Ehrich ile yeni bir aşka yelken açtı. Aşkları dolu dizgin devam eden çift kısa bir süre sonra nişanlandı. Ancak ilişkileri henüz bir yılı doldurmadan çift ayrıldı ve işler de bundan sonra çirkinleşti. Max, Demi’nin ayrılma isteğini haberlerden öğrendiğini iddia etse de Demi’nin ekibi bunu yalanladı ve Max’in şarkıcıyı ilgi çekmek için kullandığını açıkladı. Ayrıca daha önce Max’in Ariana Grande ve Selena Gomez gibi birçok ünlüye mesaj attığı ortaya çıktı. Neyse ki şimdi ortalık sakinleşti.

 

Halsey İstanbul’da

Yüzde 11 Türk olduğunu açıklayan Halsey, Türkiye’yi ziyaret etti. Pandemi döneminde onun geleceğini hiç tahmin etmiyorduk. Geldiğini duyunca belki onu görürüz diye gözümüzü dört açtık. İstanbul ve Antalya ziyaretinden paylaştığı fotoğraflardan onun burayı ne kadar sevdiğini anladık. Umarız şarkıcının bu ziyaretleri sıklaşır.

 

Selpink

K-Pop dünyasını en başarılı gruplarından Blackpink, ilk albümleri için Selena Gomez ile bir araya geldi ve Selpink doğdu. İkilinin ortak şarkısı “Ice Cream” yaz aylarının vazgeçilmez parçası oldu. Henüz birlikte performans sergileyemeyen Selpink’in pandemi sonrası bir araya gelmelerini heyecanlan bekliyoruz.

 

Naya Rivera

Bu yılın en üzücü haberlerinden biri de “Glee” dizisi oyuncularından Naya Rivera’nın hayatını kaybetmesi oldu. 4 yaşındaki oğlu Josey ile çıktıkları bot gezisinde kayboldu. Arama çalışmaları devam ederken maalesef başarılı oyuncudan kötü haber geldi. Seni hep güzel sesin ve yeteneğinle hatırlayacağız Naya!

 

 

Yorum Yapın