Devaam devaam devaam .
İlk kısmı okurken bi kitabın konusu falan sandım![]()
Sonra anladım senaryon olduğunu![]()
Meraklandım devam.
Ileti sayım hepinize girsin <3 gittim
Devaam devaam devaam .
Tamam devam ediyorum hemen![]()
Tam o sırada kardeşimin sesini duydum ! Ama öyle merhaba gibi güzel bir ses değil , kardeşimin çığlıklarını duydum . Babamı kaybediyordum , kardeşimi de kaybetmeye dayanamazdım ..
Ya bu bir tuzaksa diye düşünmekten kendimi alamadım . Ya kardeşimin sesini bir şekilde taklit ederek beni öldürmeye çalışıyorlarsa ?
Ama kendime hakim olamadım ve sesin geldiği yere doğru var gücümle koştum . Gitmek istediğim yere vardığımda , kardeşimin gerçekten orada olduğunu gördüm ! Yine o silueti gördüm . Ve kardeşimin öldürülüp kanlar içinde kaldığını .
Çığlık atarak uyandım . Yine o bayıldığım yerdeydim . Yani , bunların hepsi bir rüya mıydı ?
Tanrı aşkına , alt tarafı babamı kurtaracaktım . Olaylar neden bu kadar uzadı ki ?
Güzel olmuş.
Devam.
Ileti sayım hepinize girsin <3 gittim
Artık ben bu evden çıkmak istiyordum . Ve ne yaptım biliyor musunuz ?
ÇIKTIM .
Evden çıktığımda kendimde değil gibiydim , asıl garip olan öyle normal bir biçimde çıkmamdı . Hiçbir şey ya da kimse bana engel olmamıştı , halüsinasyon falan görmemiştim . Ama neden ?
Yürürken bir direğe dizimi çarptım . Yere düştüm . Ayağa kalkıp yarama bakmak istediğimde ..
Şok içinde gözlerimi açtım . Yine o bayıldığım yerdeydim ! Yani yok artık , ben bu evden az önce çıkmıştım !
Evden tekrar çıktım . Aynı direğe çarpmamaya çalışırken , bu sefer ayağım takıldı yere düştüm . Dizim kanıyordu . Bakmak istediğimde ..
Yine o odadaydım . Yeni gözlerimi açmıştım . Tamam ; demekki biri ( ya da bir şey ) bu evden çıkmamı kesinlikle istemiyordu .
Ben de evde gezinmeye başladım . Normalde korkmam gerekirdi , nedense korkmuyordum . Bu arada kardeşimi buldum ; şuan yanımda . Ben en son gözlerimi açtığımda yanımdaydı . Sanki iki yerde aynı anda bulunmuşum gibi hissediyordum .
Katları dolanıp babamı ararken , daha önce farketmediğim kırmızı kapılı bir oda gördüm . Eh , girmediğim bir bu oda kalmıştı , ben de babamı bulma umuduyla içeri girdim. İçeride beni bekleyen bir sürpriz vardı . Yine !
Beni bekleyen sürpriz ise , babamın kana bulanmış gömleğiydi .
O sırada ..
[/i]
söyleyin bakalım hikayenin sonu kötümser mi olsun iyimser mi![]()
Konu ...prenses... tarafından (06-01-2019 Saat 00:23:21 ) değiştirilmiştir.