asi qüzeL Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ... BEN LİSE 1'E GİDİYORUM AMA ANNEM HALA BENİ OKULA GÖTÜRÜYOR ...YHA İNANMIYORUM 1.SINIFTAN BERİ BU BÖYLE YAŞIM KAÇ OLDU..OKULDA UZAK DEĞİLAYRICA DERSHANEYEDE GÖTÜRÜYOR...DIŞARI ZATEN ÇIKAMIYORUM...YHA ÖNERİSİ OLAN VARMI BEN YENİ ÜYEYİM...YORUMLARINIZI BEKLİYORUM...
Kişiliğinin gelişemeyeceğini onsuz hiç bi yere gidemeyerek evin yakınındaki markete bile tek başına gidemediğini falan söyle.Dayanamaz.Gelmez.![]()
Seni çok sevdiği için yapıyordur canım ama annene şikayet gibi değil de şöyle anneciğim gelmene zahmet etmene gerek yok hem bende artık okula gidecek kadar büyüdüümü düşünüyorum falan de..
umarım işe yarar![]()
melekler korusunda da ipeği annesi üniversiteye götürüyordubnce annenle tartıştıysan ve bir işe yaramadıysa durumdan zevk almaya bak. Onun güvenini kazanmaya çalış. Sana güvendiğinde sorun kalacağını sanmıyorum. Yine de çevreye güvenmiyorsa servis ile gidip gelebilirsin.
hayatımın en güzel günleri
benim arkadaşımda böyleydi.ama memnundu o sanırım asdfghj![]()
annene böyle olmaması gerektiğini söyle arkadaşlarını filan örnek ver.
HADİ SEN EVİNE DÖN GELDİ ŞANIŞERR
EN AZINDAN RAP YAPIYO BİLADER
100 MİLYONU AL VAY SENİ HIRSIZ
BEATİMDE Bİ SES VAR VIZ VIZ VIZZ
ANNEM RAHATSIZ DEĞİL DÜZGÜN KONUŞUN.... ASİGÜZEL- MELİSA -BELLA SWAN DÜZGÜN KONUŞUN
asdfgh annene rahatsız demediler.annene bu durumdan rahatsız oldugunu söyle dediler ahahaha![]()
HADİ SEN EVİNE DÖN GELDİ ŞANIŞERR
EN AZINDAN RAP YAPIYO BİLADER
100 MİLYONU AL VAY SENİ HIRSIZ
BEATİMDE Bİ SES VAR VIZ VIZ VIZZ