-
-
Re: MoDA yardImı
bu senenin modası olmayan giysileri bu sene modası diye konu açanları bende tasvir etmiyorum .. ama arkadaş bu senenin modası olan kıyafetlere bile aynı linki atıyor .. artık okuyup bakmadn yapıyor işni sanırım ..
-
zaten buldukça açıyorum, yapmadığım birşey değil
-
huysuz_prenses Nickli Üyeden Alıntı
bu senenin modası olmayan giysileri bu sene modası diye konu açanları bende tasvir etmiyorum .. ama arkadaş bu senenin modası olan kıyafetlere bile aynı linki atıyor .. artık okuyup bakmadn yapıyor işni sanırım ..
yoo gayette bakarak yapıyorum (: hatta snn konunu googleda araştırdım, kışın çiçek desenleri 2008de moda olmuş, forever21 kataloğu doğru ama tek bir markaylo birşey moda olmaaaz
-
-
başka yorum yok mu yoksa devam etmeyeceğim ????
-
güzele benziyorlar devam et cnm
-
Dershaneye hazırlanmak için öneriler:
Saç:Saçlarınızı ince iki tane lastikle ortadan ikiye ayırıp toplaya-bilirsiniz.Eğer perçem yada kahkülünüz varsa saç fırçası ile dolgun gösterebilirsiniz.Yada kıyafetinizle uyumlu bir taç takıp at kuyruğu yapabilirsiniz.

Kıyafet:Siyah askılı ya da kısa kollu bir bady ile siyah pantolon giyebilirsiniz.Kırmızı ya da başka bir renk bolero ve ne renk bolero giydiyseniz o renk çanta, renkle uyumlu bir kolye ve küpe ,kemik yüzük , siyah saat , güneş g.,uyumlu bir converse giyebilirsiniz.
-
yorum yok mu???
-
107 gösterim yorum bu kadar mı \\\\\