Tatlı krizi gelenlere…

2133 views Yorum yap

Görüntüleri nefis, tatları birbirinden leziz… İşin sırrı yaz meyvelerinde…  Tabii bir de senin el becerinde. Haydi, bu enfes meyvelerle neler yapabilirsin, bir bak!

 

 

 

 

 

 

KÜP JÖLE
Malzeme
1 paket jöle
Kiraz, kayısı, üzüm, karpuz, kavun
Derin bir kap, buzluk kabı

Hazırlanışı
1. Meyveleri bir kabın içerisine küçük küçük doğra.
2. Jöleyi, kutusunun üzerinde belirtilen tarife göre hazırla.
3. Buzluk kabının içine meyveleri yerleştir, üzerine jöleyi dök.
4. Buzlukta en az bir saat beklet. İyice donduktan sonra kalıptan dikkatlice çıkart. Kalıptan rahat kurtulması için sana bir öneri: Sıcak su dolu tepsinin içine buzluk kabını oturt ve jöleler biraz yumuşayınca ters çevir. Göreceksin, hiç zor olmayacak.

Sayfalar: 1 2 3

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir