Mutfak

Annen için doğruca mutfağa

alt

ÖĞLE YEMEĞİ

 

Balık Salata

Malzeme
Karışık yeşillik
1 dilim somon
1 paket surumi 
Yarım çay bardağı kuskus
1 çorba kaşığı kapari çiçeği 
Tane karabiber
Zeytinyağı, limon, balsamik sos

 

 

 

 

Hazırlanışı
1. Yeşillikleri güzelce yıka ve iri olanlarını doğradıktan sonra yayvan bir tabağa yerleştir. 
2. Somon fümeyi küçük parçalar halinde kes ve yeşilliklerin üzerine surumilerle beraber yerleştir. 
3. Üzerine kapari çiçeklerini, kuskusları ve 
karabiberi serpiştir. 
4. Son olarak zeytinyağı, limon ve balsamik sosu salatanın üzerinde gezdir.
İşte bu kadar kolay!

 

Yorum Yapın