| Yazar |
Mesaj |
|
chuckbass<3
Kayıt: Cmt Arl 26, 2009 12:24 pm İleti: 1917 Konum: A girl should be two things: classy and fabulous. Coco Chanel
|
 Küçük sırlar 3. bölüm
Bu diziyi, benden 2 yaş küçük kuzenimle izledim bu sefer. Tvyi açtığımızda Ayşegül çıktı, diğer vampirler nerde dedi kuzenim  Sonra çakma rufus, pokemonlarım napıyorsunuz dedi, ben o an kopuştayım zaten, pokemonlarım mı ? çok enterasan bir dizi dedi yine kendisi  Su'nun sesine dublaj yapıldığı feci belliydi, geçiyorum orayı. Yamuk kahküllü kız, ceyda sanırım, o iyi rol yapıyor taktir ettim. Çoğu kıza o saç stili yakışmaz, kıza yakışmış güzel kız sevdim onu Ayşegülün sesi çok güzel, cadıyken çok çocuksuydu güzel olmuş şimdi. Vincent'ın Alice'e "beni dünyanın en bahtiyar eşşeği yaptın" benzeri birşey demesiyle Su kopuştadır. Vaaoov çok komik bir cümle gerçekten  Arzunun yüzü çok güzel ama ayı gibi yiyor gerçekten. Gossip Girl'ün kitabında Blair yiyip kusuyordu, çakmasında Arzumuz. Çetin Chuck'ın göz kısışlarına çok taklit etmeye çalışıyor, ama başarılı olamiyor maalesef. Dizideki kızların saçları çok kötü. Suyun saçları kabarmış ve elektiriklenmişti. Ayşegülün ise yataktan yeni kalkmış gibi. Gossip Girl'de ise en paçoz kızın bile saçları mükemmeldi.

Serena olsa ağlardı.

Starbucks lovin'♥
|
| Per Tem 29, 2010 9:34 am |
|
 |
|
miyavcık
|
 Re: Küçük sırlar 3. bölüm
ayşegülün acilen bi kuaföre ve stil danışmanına ihtiyacı var b0k gibi giyiniyo afedersinizde saçlar zaten benim yataktan kalkmış halimdende beter 

♥ gözlerinde kayboldum ♥

http://www.hayalhavuzu.com/index.php/hayal/4300
hayalimi beğenin lütfen (emre aydın (:)
|
| Per Tem 29, 2010 9:37 am |
|
 |
|
popcorn_27
Kayıt: Pts Şub 22, 2010 3:24 pm İleti: 619 Konum: samanyolu galaksisi
|
Kesinlikle katılıyorum pokemonlarım dediği andan beri kendime gelemedim ayrıca suyun açık adresi söylemesi beni ayrıca koparttı bu arada millet seni bekliyo su kızım sahneye çıkmak için, sen ala yüzünü kurutmaya çalışıyosun azçok saati tahmin edemedin mi saalakcım söylemeyi unuttum arzu çok şişman..ama biraz kilo verse çok güzel kız olur
| Per Tem 29, 2010 9:41 am |
|
 |
|
waldorf
Kayıt: Cum Tem 16, 2010 3:10 pm İleti: 601 Konum: -suzzz :)
|
Ve kızlar şunu da geçmeyelim dizinin VANESSA'sı bulundu 
Ayrıca evet . Ayşegül'de Anoreksiya olması lazım ..
Onu duydum ztn gülmeye başladım 
*Ayrıca açık adres'de kesinlikle rezildi .. Dha dzgn bi şarkı bulabilirlerdi bnce ?

Herkes gitmişse , sαkince αrkanα dön bir bαk. Dostun kαlmış mı , aşkın solmuş mu Dön bαk dünyαyα , dön bαk dünyαyα. ~
|
| Per Tem 29, 2010 10:56 am |
|
 |
|
hello_kitty
Kayıt: Sal Ağu 04, 2009 4:06 pm İleti: 229 Konum: kadrimin götürdüğü yerdeyim xP
|
popcorn kesinLikLe katıLıyorum suyun saati az çok tahmin edip daha çabuk olması qerekirdi ama naparsınız abLaLarı biraz sorunLu kendisi arzu bence çok qüzel bi kız biraz kilo verse kesinLikLe sudan daha qüzeL ve popüLer bi kız oLabiLir ayşeqüL zaten favorim ama MODA konusunda blairin tırnaqı bile oLamaz sonra ayşeqüLün odasınıda çok beqendim şirindi çete qeLince ayşeqülden sonra favorim o...yakışıklı,sempatik,zeki :p
| Per Tem 29, 2010 12:43 pm |
|
 |
|
Cookie'
Kayıt: Cum Tem 16, 2010 7:50 pm İleti: 866 Konum: Mongolia XD
|
Hea Kızım geç kalmışsın daha yüzünü kurulamaya çalışıyorsun Açık Adresin playback söylemesini berbattı o anda yemin ederim kalktım yerimden bakmak istemedim o derece! Ama son anda Ayşe'nin Su'ya çelme takıp düşürmesi ve yüzüne su fışkırtması süperdi en çok güldüğüm bölümdü.!

Arzu&Ali <3<3
|
| Per Tem 29, 2010 12:50 pm |
|
 |
|
popcorn_27
|
demin yazmayı unutmuşum ayşegülün saz arkadaşı sarışın kız yarışmadan önce suya nasıl papuç bırakırsın gibi bişey demişti. demekki zenginlerin de dili sürçebiliyor ayrıca arzu bulmuş modacı anneyi(artık modacı mı ne herneyse) hala o iğrenç kıyafetleri giymeye devam ediyo halbuki biraz örnek alsan ne var dimi??
böle sürekli eleştiriom falan ama güzel dizi lan ben beğeniyorum valla ciddiyim
| Per Tem 29, 2010 12:55 pm |
|
 |
|
L0ll1P0opp
Kayıt: Çar Ağu 05, 2009 6:59 pm İleti: 1944 Konum: Canada-Atlanta
|
iyi ki bi dizi yapmislar he . ne çok kötü yorum var . begenmiyosaniz izlemein ne diim kimsemi iyi yorum yapmaz
_________________ l*-*-*-*-*-*♥L0ll1P0opp..!!♥*-*-*-*-*-*l
♥ ♥ ♥ kαĿßiм sєиiиĿє ♥ ♥ ♥-->Justn/...^м
_-_-_-_-.:juSтiη вiєвєя 4єωєя:.-_-_-_-_
вuяadaa üмiтLєя кєLєвєкLєя кadaя γaşaя xL
 maybe I wiLL be your "Faωorite girL"
 L0ll1P0opp HPHKabiLesinin qururLu bir üeSidir ((x
|
| Per Tem 29, 2010 1:31 pm |
|
 |
|
xxSüSlü_-_KoKoŞxx
Kayıt: Pts Haz 14, 2010 3:49 pm İleti: 1686 Konum: xD...Utopya..xD XoXo!
|
yorumsuzzzz.. 

|
| Per Tem 29, 2010 1:36 pm |
|
 |
|
popcorn_27
|
Cookie' yazdı: Hea Kızım geç kalmışsın daha yüzünü kurulamaya çalışıyorsun Açık Adresin playback söylemesini berbattı o anda yemin ederim kalktım yerimden bakmak istemedim o derece! Ama son anda Ayşe'nin Su'ya çelme takıp düşürmesi ve yüzüne su fışkırtması süperdi en çok güldüğüm bölümdü.! yalnız ayşegül çelme taktığında su ağlıcaktı nerdeyse
| Per Tem 29, 2010 2:05 pm |
|
|