Selamlarr Karne günü ne giysem diye düşünüyorum ben.Siz ne giyiceksiniz? Fazla abartmaya gerek yok biliyorum ama sevdiğim çocukla aynı sınıftayız ve beni son görüşü olucak yani 3 ay boyunca cuma günkü şekilde hatırlıycak azıcık umrundaysam tabi. Fazla zamanınızı almaz abilerim ablalarım. Cevap yazıverseniz olmammı? Siz ne giyceksiniz ben nasıl bişey giyim? Azıcık yardım lütfen. Şimdiden teşekkürlerr <3
_________________ ..................................♥ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Sal Haz 05, 2012 12:18 pm
nursi
Kayıt: Çar Haz 10, 2009 12:49 pm İleti: 27677 Konum: Yerin dibi.
Re: -->Karne Günü<--
Ben elbise giycem şunun gibi hatta aynısı renkleri farklı sadece bunun mavili beyazlısı altınada beyaz babet giycem öyle
_________________ Bir görünüp bir kayboluyordu, Seviyor muydu yoksa? Yada sadece biraz fazla cesurdu. Peki madem cesurluğunun nedeni neydi? Yanıma gelip elimi tutmak mı? Yoksa kalbimi söküp çöpe atmak mı ?
Ben elbise giycem şunun gibi hatta aynısı renkleri farklı sadece bunun mavili beyazlısı altınada beyaz babet giycem öyle
Oha bu elbise cidden çok güzelmiş!! Açtığın konuda görmüştüm fotoğrafını taş gibi kızsın sana yakışır tabi. Ben pek de güzel diilim daha doğrusu fiziğim hoş diil. O yüzden pantolon tarzı düşünüyorum. Çok teşekkürler sana
_________________ ..................................♥ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ♥
Sal Haz 05, 2012 12:24 pm
maNgakolik-elo
Kayıt: Cum Arl 10, 2010 4:56 pm İleti: 5702 Konum: ne yapcan?
Of ya hala karar veremedim lan!
_________________ ...Ferman Akgül... Nedense ona,herkesten daha çok güveniyorum...
Sal Haz 05, 2012 12:26 pm
nursi
Teşekkür ederim canım bak o zaman şu tarz giyebilirsin pantolon üstüne bu tarz gömlek-tişörtler çok hoş duruyor altınada bir babet çektinmi tamamdır
_________________ Bir görünüp bir kayboluyordu, Seviyor muydu yoksa? Yada sadece biraz fazla cesurdu. Peki madem cesurluğunun nedeni neydi? Yanıma gelip elimi tutmak mı? Yoksa kalbimi söküp çöpe atmak mı ?
Kot pantolon,spor ayakkabı,bi t-shirt.Saçımı toplucam
Sal Haz 05, 2012 12:31 pm
nursi
Bişey değil
Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumda konulara cevap yazamazsınız Bu forumda kendi iletilerinizi değiştiremezsiniz Bu forumda kendi iletilerinizi silemezsiniz Bu forumda dosya ekleyemezsiniz