NULL Ünlü birine aşık oldum
Buradasın > Anasayfa erkek gözüyle Ünlü birine aşık oldum
RSSRSS
Hata
  • The most recent request was denied because it contained an invalid security token. Please refresh the page and try again.

 Cümleye nasıl başlayacağıma karar veremedim, o yüzden direkt konuya gireceğim. Sanırım aşık oldum. Bir ünlüye, hem de benden 10 yaş büyük bir ünlüye. Lütfen tüm arkadaşlarımın dediği gibi sadece “hoşlanıyorsundur, hayranlıktır, geçer” demeyin. Öyle bir şey olsa, şimdiye kadar geçerdi zaten. İleride geçeceğini de sanmıyorum. Aslında geçmesini de istemiyorum. Yapabileceğim herhangi bir şey muhtemelen yoktur, ama ünlü bir erkek olarak bir de sana sormak istedim, belki mantıklı bir cevabın vardır. JÜLİŞ 

Neler hissettiğini senden daha iyi bilecek biri olacağını düşünmüyorum, ama yaşının da etkisiyle hissettiklerini yanlış yorumluyor olabilirsin. Bir kişiyi tanımadan, onunla konuşup bir şeyler paylaşmadan veya karakterini az çok değerlendirmeden yaşanılan duyguların aşk olduğunu zannetmiyorum. Dış görünüş anlamında onu çok beğeniyor olabilirsin ve ekranlarda gördüğünde onu çok sempatik veya çok tatlı da buluyor olabilirsin, ama o insan gerçek yaşamında nasıl biridir bilmiyorsan, onun kişiliği hakkında çok fikrin olmayacaktır. Belki ekranlarda seni bu kadar etkileyen kişi ile baş başayken edeceği birkaç kelime, onun hiç sana uygun olmadığını gösterecektir. Ama dünyada bu yaşadıklarını yaşayan yüz milyonlarca insan var. Belki de bu, modern iletişim çağının bir getirisi, ünlüler o kadar göz önünde ve hayatımızın bir parçası ki, bu durum duygularımızı da doğal olarak etkiliyor. Bu hissettiğin duygunun bir kötülüğü olduğunu sanmıyorum:) Sonuçta sen de ileride ünlü olursan, mutlaka senin hakkında da böyle hissedecek birileri mutlaka olacaktır:)



0 Oy

Toplam 23 yorum var

Rss
ewt bilirim o duyguyu ama ben 12 yaşındayım we aşk içn erken olduumu bilyorum ben justn bieberden hoşlanıyormm
Seni o kadar iyi anlıyorum ki :-[ Ahh .. bende Gökhan Özen'e deliler gibi aşığım. O benim hayatım herşeyim .. Hayat felsefem. En büyük hayalim. Biticek bişey olsa 4 yıl öncede biterdi . Her anım her saniyem onunla .. Artık o bana bi kat daha imkansız .. Çünkü evli ama herseye rağmen o benim herşeyiim :'(:'(:'(
Benden 15 yaş büyük ama insan mani olamıyomuş meğer kendine şimdi şimdi anlayabiliyorum.Ev adresini bile öğrenip uzaktan izledim.Bir türlü cesaret edemedim ama karşısına çıkmaya.

Mavinin en güzel tonunu gözlerinde bulduğum,huzuru bakışlarında taşıyan kahraman (:
BENDE KEREMCEM'E AŞIKTIM AMA BUNUN İMKANSIZ:'( OLDUĞUNU BİLDİİM İÇİN ONUN SADECE ŞARKILARINI SEVMEYE KARAR VERDİM[img][/img]:-D BENCE BU EN İYİSİ;-)
bndee.. bendenn sdce 2 yas buyk.. ama ımkansz deil. snucta zengn bı aıledn gelıorm ve ıngıltere londrada okuorm ve cok guzel bı kızm.. belkı onun onune atlasam asık olur bna :-D:-D insllah muhabbet flan ederz cnku 10 yıldr Londrada yasıorm ve o kısı Robert.suana kdar butn ımza gunLerıne gıttm muhabbt ettm ama cok kısa :-( bıde tek yakalasam su cocuguu :-* gerci sewgilm war ama. Robert varkn benım gbı bı kız o cıktıgm ccuga mı bakıckk!!.. ;-)
BaşlangıçÖnceki12345SonrakiSon

Yorum Ekle


    • >:o
    • :-[
    • :'(
    • :-(
    • :-D
    • :-*
    • :-)
    • :P
    • :\
    • 8-)
    • ;-)

    Astroloji

    Trend Okulu

    Erkek Gözüyle - Berksan

    Merhaba Heygirl! Benden 4 senedir hoşlanan bir çocuk var ve bunu yeni öğrendim. Çok utangaç, benimle konuşamıyor. Onunla konuşmak istiyorum ancak çok utandığı i&cc...

    Uzman Gözüyle

    Merhaba, 6. sınıftayım. Benim bir dostum var. Fakat okullarımız değişti.  Sizce her geçen gün birbirimizden uzaklaşıp ayrılır mıyız? Bu durum beni çok korkutuyor:(