SLMSS! Yine geleneksel sorun; erkekler. Sizin derdiniz ne anlayamıyorum! Yeni geldiğim okulda bir çocuk var ve ben bir şıpsevdi olarak bir yakışıklı görünce gözlerim dönüyor. İşte onu görünce de uyuyamamaya başladım, ağlamaktan rimellerim aktı ve rimel parasına haftalığım yetişmiyor. (Abarttım biraz neyse:) Ben ne kadar yaklaşsam o bana buzdolabı kadar soğuk ve Amerika kadar uzak ama ben onunla çıkmayı çok istiyorum. Bana yardım et n’olur. Hayatım senin ellerinde! O benim hayatımın erkeği (yine abarttım:) Nasıl dikkatini çekeceğim? Ama sakın “saçını mora boya ve kızıl derili gibi giyin” deme! Onu ve seni seviyorum! Lütfen bana yardım et:(
DUM@NkOLİkk)):
Merhaba DUM@NkOLİkk, hem şıpsevdi hem de kendiyle dalga geçebilen bir kızsın. Ne güzel. Her yakışıklıya gözlerin dönüyorsa belki de bu sefer ki yakışıklı bunu fark etmiştir. Ona yaklaşmak için ne yaptın da o uzak ve soğuk kaldı merak ettim açıkçası ama sanırım doğru planı uygulamamışsın. Erkekler, ilgisini aşırı şekilde belli eden kızlardan pek hoşlanmaz ve uzaklaşırlar. Doğal ol! İlgisini çekmek için ekstra çaba sarf etme. Otur bekle de demiyorum. Tabii ki çaba göster ama bunu biraz gizliden gizliye yapmaya çalış. Yani “karda yürü ama izin belli olmasın”



üzgün kıss yorumu
25 Şubat 2010
aslyy yorumu
22 Şubat 2010
buket yorumu
21 Şubat 2010
Sevgili Yorgun kız
Bence kendine zarar verme bu çok kötü her zamanki taktikleri kullanda sana uygun mu yoksa değilmi öğren.Gülümse , göz göze geldiğinde 20 saniye kadar uzun sürerse iyidir.Ama istersen 3 saniye sonra gözlerini kaçırabilirsin.Ama bunu belli etmeseydin daha güzel olurdu.
Benimde sorularım olucak yardımcı olun
ezgi yorumu
19 Şubat 2010
bisra yeşilçimen yorumu
17 Şubat 2010